LotusBalans

Wellness Massage: een klassieke massage

De Wellness Massage is een klassieke ontspanningsmassage. Bij de Wellness Massage worden uw rug, nek, schouders, armen, handen, benen en voeten met aandacht gemasseerd. Uw lichaam en geest in balans brengen en ontspanning geven, dat is de kern van de Wellness Massage.

Heeft u specifieke lichamelijke aandachtspunten, zoals spierpijn, rugpijn, vastzittende nek en/of schouders, dan past de masseur de behandeling hierop aan. Ook is het mogelijk om de Wellness Massage te combineren met massagetechnieken zoals triggerpoints, cupping therapie en hotstones. De buikmassage is ontspannend, en het helpt ook bijvoorbeeld bij obstipatie of spanning in het buikgebied (bijvoorbeeld door een emotionele periode). Bij de intake bespreken we samen eventuele zaken om rekening mee te houden, en uiteraard ook de natuurlijke massageolie die het beste bij u en uw huid past. De olie wordt verwarmd.

Wellnessmassage is masseren vanuit het hart en de zes zintuigen. Intuïtie, het zesde zintuig, geeft een massage bij LotusBalans een unieke persoonlijke touch omdat dit zintuig bij uitstek aangeeft waar het lichaam extra zorg nodig heeft. Uw zintuigen komen tot rust. De keuze voor een massage in stilte of met muziek mag u zelf maken.

Bij de Wellness Massage heeft u bij LotusBalans de keuze uit verschillende varianten:

  • klassieke ontspanningsmassage voor massage rug, nek, schouders, benen en voeten, armen en handen (90 minuten), om extra lang te genieten
  • klassieke ontspanningsmassage voor massage rug, nek, schouders, benen en voeten, armen en handen (60 minuten)
  • klassieke ontspanningsmassage voor rug, nek en schouders (45 minuten)

Een massage bij LotusBalans is een massage van 45, 60 of 90 minuten exclusief de tijd voor de intake en kennismaking.

Zie voor de vergoeding de Tarieven.

Wilt u iemand verrassen met een moment van ontspanning? Geef dan de LotusBalans Massage Cadeaubon.
In elke couponwaarde verkrijgbaar, en inclusief een leuke giftbag bij een waarde vanaf 55 euro!

» Een afspraak maken