LotusBalans

Thaise voetmassage

Ben je op zoek naar een voetmassage die effectief én ontspannend is? Ervaar dan de Thaise voetmassage van LotusBalans. Met een combinatie van manuele massage, een voetmassage stokje en originele kruidenstempels, werkt de massage diep door op je voeten en onderbenen.

De Thaise voetmassage is een volledige massage voor de voeten waarbij alle organen in het lichaam via de voeten worden gemasseerd. Bij de massage werkt de masseur op reflexzones, die in verbinding staan met organen. Zo vind je alle buikorganen (denk aan maag, darmen, lever, milt, nieren) en je gehele wervelkolom op je voeten.

Opbouw massage
Je kunt de massage beginnen met een verzorgend Thais kruiden voetbad of mineraal voetbad. Bij elke behandeling is een zachte voetmassage scrub mogelijk. Vervolgens krijgen je voeten en onderbenen een massage op meridianen en reflexzones. Uiteraard worden je knieën ook meegenomen in de behandeling. Het Thaise voetmassagestokje, natuurlijke massageolie en de verwarmde kruidenstempels zorgen voor een extra dieptewerking en ontspanning.

Effecten Thaise voetmassage
In onze voeten zitten verbindingen met ons lichaam, zoals onze buikorganen en wervelkolom. Via drukpunten en reflexzones werkt de Thaise voetmassage door op ons lichaam. De behandeling is goed voor mensen met o.a.:

 heupklachten
beenklachten
klachten in het bekkengebied
hoofdklachten
koude voeten
stress
menstruatieklachten
darmklachten

De massage geeft ontspanning, helpt je aarden en kun je ook inzetten bij bepaalde voetklachten. De Thaise voetmassage werkt op lichamelijk en geestelijk niveau, waardoor het je kan helpen om in balans te komen.

Contra indicaties
De Thaise voetmassage is helaas niet mogelijk als je zwanger bent vanwege de drukpunten en reflexzones. Bij huidklachten is het raadzaam om voorafgaand aan de behandeling af te stemmen met de huisarts. Heb je vragen over de behandeling of mogelijke contra indicaties, neem dan gerust contact op met Anja.

Vergoeding
Thaise voetmassage ORIGINAL inclusief onderbenen/knie en verzorgende crèmebehandeling (60 minuten),  € 55,00
Thaise voetmassage ORIGINAL DELUXE inclusief onderbenen/knie, voetenscrub of masker naar keuze, én vitaliserend Thais kruidenbad (80 minuten),   € 69,00

» Een afspraak maken