LotusBalans

Rebozo Massage

Rebozo massage LotusBalans 02Vanuit tradities uit Mexico en Guatemala is een prachtige massage ontstaan: de Rebozo Massage. De tradities zijn van oudsher gericht op de verzorging van vrouwen tijdens en na hun zwangerschapsperiode en kinderen. De kleurrijke Rebozodoeken die daarbij worden gebruikt vormen een oneindige bron aan toepassingsmogelijkheden; ondersteuning, ontspanning en geborgenheid.

Combinatie met zwangerschapsmassage
Inmiddels verheugt de Rebozomassage zich ook in Nederland in een groeiende populariteit. Deze bijzondere massagetechniek is een bijzondere ervaring voor kinderen, volwassenen, senioren, en kan gebruikt worden in de zwangerschapsperiode in combinatie met de Zwangerschapsmassage. Ook voor mensen die bijvoorbeeld in een rolstoel zitten, is de Rebozo Massage een geschikte massagetechniek.

Bij de Rebozo Massage zorgen de Rebozodoeken ervoor dat het lichaam gemasseerd en gewiegd wordt op een zachte manier. Het gevoel van gewichtloosheid en geborgenheid zorgt voor een totale ontspanning. De massage met traditionele Rebozodoeken kan – gekleed – in een zittende, liggende en staande positie worden ervaren.

Wilt u de Rebozomassage zelf beleven? Maak dan een afspraak bij LotusBalans. U ervaart dan deze massage in zijn unieke en verrassende vorm.

Tarief
Rebozo massage, ontspanning met traditionele Rebozodoeken in combinatie met massage rug – nek – schouders voor volwassenen (niet zwanger) (60 minuten)
Rebozo massage in de praktijkruimte mogelijk in combinatie met de Zwangerschapsmassage (60 minuten)
Rebozo massage aan huis mogelijk in combinatie met de Zwangerschapsmassage (60 minuten)

Zie voor de vergoeding de Tarieven.

» Een afspraak maken

Rebozo massage LotusBalans 04    Rebozomassage LotusBalans massage zwangerschapsmassage