LotusBalans

Over LotusBalans

Praktijk LotusBalans is tot nader order gesloten. Het is dus niet mogelijk om een afspraak te maken.
Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Ik ben gestart met LotusBalans, omdat ik ontspanning zie als de sleutel van levensgeluk. Het liefste zou ik willen dat iedereen gezond en ontspannen door het leven gaat. Dat we meer energie hebben, meer kunnen genieten van wat we doen en van de mensen in onze omgeving. Daarom heeft LotusBalans als doel om meer ontspanning en balans te brengen in het leven van klanten.

De volgende overtuigingen zijn daarbij voor mij belangrijk:
* Lichaam en geest zijn één. Aandacht geven aan je lichaam, maakt ruimte voor je geest.
* Ieder mens is uniek. Ieder mens heeft eigen behoeften om het leven meer in balans te brengen.
* Als je goed voor jezelf zorgt, heb je ook meer energie voor de mensen om je heen en van het leven te genieten.

De naam van mijn praktijk, LotusBalans, heeft voor mij een bijzondere betekenis. Lotus staat voor verandering, van de huidige naar een nieuwe, gewenste situatie. Balans is de sleutel tot een leven met nut en plezier. In de 20 jaar die ik werkzaam ben geweest in het bedrijfsleven, gezondheidszorg en onderwijs, heb ik persoonlijk ervaren hoe belangrijk het is om in balans te zijn en lekker in je vel te zitten.

Balans geeft energie, ruimte voor je eigen ontwikkeling en het opdoen van nieuwe inzichten. Door goed voor jezelf te zorgen en in balans te zijn, kunnen we ook meer aandacht geven aan onze naasten, je (gezins)leven, werk en al het moois wat het leven te bieden heeft.

De massages en workshops van LotusBalans worden gegeven op basis van opleidingen gevolgd aan gerenommeerde opleidingsinstituten, waaronder Zonnevlecht (Budel), Zonnevlecht Opleidingen (Vlijmen), de Massage Academie (Apeldoorn), CoVital (Rosmalen), Massage in Beweging (Alphen aan den Rijn), Commitments (Zundert), Nederlof Instituut (Amsterdam), Civas Opleidingen en Mind Academy (Rotterdam). Praktijk LotusBalans is aangesloten bij het NIBIG.

Mijn praktijk is goed bereikbaar per auto en per bus. Een bushalte en het Van der Valk Hotel Nieuwerkerk aan den IJssel zijn bereikbaar op enkele minuten loopafstand. Er is voldoende parkeergelegenheid in directe nabijheid.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor een kennismaking.

» Vrijblijvend kennis maken

Anja Smid – LotusBalans
Nieuwerkerk aan den IJssel

Anja_Schaffelaar