LotusBalans

Nieuw: Fit na je bevalling programma

Moeder-kind babymassage zwangerschapsmassage fit na de bevalling 03Een bevalling is een bijzondere ervaring, en het vraagt veel van het vrouwenlichaam. Dan is het fijn om je lichaam extra aandacht te geven en de afvalstoffen versneld af te voeren met een massage. Bij LotusBalans kun je nu met het Fit na je Programma een unieke behandelingsmethode kiezen voor meer energie en een sneller herstel. Je kunt het hele programma volgen inclusief kruidenbehandelingen en oefeningen, of je kiest een onderdeel dat bij je past, bijvoorbeeld de Mama Massage met warme kruidentstempels en drukpuntenmassage.

Inhoud Programma Fit na de bevalling
✓ manuele Mama Massage in combinatie met 
 warme kruidenstempels
✓ kruiden-stoombehandelingen op kruidenstoel
✓ fysieke oefeningen
✓ scrubs en pakkingen
✓ tips voeding, vocht & kruiden
✓ en vele andere tips voor meer energie en heling

Tijdens de behandelingen is er alle tijd voor je baby. En dat gaat uiteraard niet van je behandeltijd af. Het programma Fit na je bevalling is al te volgen vanaf 69 euro (Kruidenstempelmassage, 70 minuten).
CADEAUTIP: het leukste KRAAMCADEAU
Ben je op zoek voor je vrouw/partner, naaste, collega of vriendin naar een verrassend kraamcadeau? Met het Fit na de bevalling-programma geef je een gewaardeerd kado. Vraag naar de mogelijkheden voor een persoonlijke digitale cadeaubon of een leuke cadeautas.

Lees meer over het programma Fit na je bevalling

of maak direct een afspraak >>

Moeder-kind babymassage zwangerschapsmassage fit na de bevalling 01