LotusBalans

Mijn persoonlijke verhaal

Elke dag geniet ik van kleine dingen in het leven! Een leuke ontmoeting, een cappuccino, iets nieuws leren, de wereld geeft elke dag weer nieuwe mogelijkheden en kansen.

Om daar ook van te kunnen genieten, weet ik uit ervaring hoe belangrijk het is om in balans te zijn. Stress, een overvolle agenda, een ziek familielid, een ontslag, een druk huishouden, zoveel redenen kunnen er zijn waardoor onze aandacht op van alles gericht is, behalve op onze balans. Terwijl juist als ik zelf in balans ben, kan ik meer genieten en meer betekenen voor de ander.

De opleidingen die ik bij diverse instituten heb gevolgd om de behandelingen te geven voor LotusBalans, waren ook voor mij een prachtige kans om zelf te groeien. Elke dag leer ik bij!

Kortom, uit interesse, passie en liefde voor de wereld onderneem ik, doe ik en beleef ik. En vooral, deel ik met mens & dier.

Heb je een vraag voor me? Ik help je graag.

Anja Smid – LotusBalans

Anja Smid LotusBalans massages workshops Nieuwerkerk aan den IJssel