LotusBalans

Mijn persoonlijke verhaal

Elke dag geniet ik van kleine dingen in het leven! Een leuke ontmoeting, een cappuccino, iets nieuws leren, de wereld geeft elke dag weer nieuwe mogelijkheden en kansen.

Om daar ook van te kunnen genieten, weet ik uit ervaring hoe belangrijk het is om in balans te zijn. Stress, een overvolle agenda, een ziek familielid, een ontslag, een druk huishouden, zoveel redenen kunnen er zijn waardoor onze aandacht op van alles gericht is, behalve op onze balans. Terwijl juist als ik zelf in balans ben, kan ik meer genieten en meer betekenen voor de ander.

De opleidingen die ik bij diverse instituten heb gevolgd om de behandelingen te geven voor LotusBalans, waren ook voor mij een prachtige kans om zelf te groeien. Elke dag leer ik bij!

Kansen zien en zelf iets van je leven maken, die boodschap geef ik ook bij gelegenheid graag mee aan de studenten waar ik op het ROC Zadkine mee werk. Dat geeft veel voldoening en plezier. Zo ervaar ik ook in mijn vrijwilligerswerk voor de Cadeaukast van Centrum voor Jeugd en Gezin Zuidplas (CJG Zuidplas), om kinderen een mooie verjaardag te geven als de ouders daarin niet kunnen bijdragen. Want ieder kind verdient een feestje!

Mijn leven mag ik al meer dan 25 jaar delen met een lieve vriend en 3 schatten van honden. Mijn liefde voor honden heeft mij op een ander bijzonder pad gebracht: hondenmassage, Reiki en Bach bloesem voor honden. Het geeft mij de kans om honden ontspanning te geven en – indien nodig – meer balans. Op de website van De Hondenmasseur lees je meer over mijn werk met honden.

Kortom, uit interesse, passie en liefde voor de wereld onderneem ik, doe ik en beleef ik. En vooral, deel ik met mens & dier.

Heb je een vraag voor me? Ik help je graag.

Anja Smid – LotusBalans

Anja Smid LotusBalans massages workshops Nieuwerkerk aan den IJssel

  Anja Scotty Minou