LotusBalans

Massage Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar een ontspannende massage en woon je in Capelle aan den IJssel? Dan is LotusBalans de ideale praktijk om te bezoeken. Dichtbij en een ruime keuze aan massages.

Of u nu last hebt van spierpijn, vermoeidheid of stress. Een massage helpt te ontspannen en stimuleert zo het herstellend vermogen van het lichaam. Rust en ontspanning zijn daarbij essentieel.

De filosofie van LotusBalans:
- de tijd nemen voor klanten;
- klanten alle aandacht geven;
- een behandeling met zorg uitvoeren.massage capelle ad ijssel

Zo wordt een massage een beleving en optimale vorm van ontspanning. Waarbij uw wensen het uitgangspunt zijn. Dat kan in stilte, met een rustgevend muziekje of wellicht een specifiek genre. En altijd met gebruik van kwalitatieve natuurlijke oliën.
Een massage helpt om rust in te bouwen in uw leven, even helemaal niets hoeven, een moment van verzorging en ontspanning. Zo neemt u even afstand van uw dagelijkse bezigheden en kunt u uw leven in balans houden.

Benieuwd naar de mogelijkheden en diverse massages die LotusBalans biedt? Bekijk dan het overzicht van overzicht van massages.
Verder zijn er ook arrangementen beschikbaar: bekijk deze ‘specials’ op de Massage-arrangementen pagina.

De tijdsduur van de massages bij Praktijk LotusBalans is exclusief intake, dus bijvoorbeeld 60 minuten massage = 60 minuten

Tip! Geef een massage cadeau
Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau voor een verjaardag, trouwdag, geboorte, kerstcadeau of een bedankje? Geef dan een LotusBalans Massage Cadeaubon, met een waarde van € 10,00 of € 25,00 (excl. verzendkosten). Meer informatie over de Cadeaubon vindt u op de Tarievenpagina. Direct bestellen? Stuur dan direct uw bestelling (vergeet niet uw contactgegevens, waarde en aantal te vermelden) >>

Praktijkruimte LotusBalans
Ik ontvang u graag in mijn praktijkruimte in Nieuwerkerk aan den IJssel. De praktijk is ook vanuit Capelle aan den IJssel gemakkelijk aan te rijden. De zwangerschapsmassage én de Workshop Shantala Babymassage kunnen ook aan huis worden gegeven.

Bij het maken van een afspraak met LotusBalans, gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden van LotusBalans, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam. De voorwaarden kunt u aanvragen telefonisch of per e-mail.

Lidmaatschap beroepsvereniging
LotusBalans is lid van de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS).

Een unieke massagebeleving
Bij LotusBalans staan ontspanning en genieten voorop. Elk bezoek is een unieke beleving, waarbij u de keuze heeft uit natuurlijke massageproducten die bij u en uw huid passen. Geniet van een weldadige behandeling, met passende muziek erbij of juist in stilte. De keuze is aan u.

LotusBalans – Anja Smid
Nieuwerkerk ad IJssel (en omgeving, zoals Capelle ad IJssel)

Anja_Schaffelaar