LotusBalans

Massage Arrangementen

Bij Praktijk LotusBalans kun je naast de behandelingen ook kiezen voor LotusBalans Massage Arrangementen, die je van top tot teen doen ontspannen en verzorgen. De massage arrangementen kun je voor jou alleen reserveren, of voor z’n tweeën.

Combiboeking: gezellig met z’n tweeën
Boek je een Massage Arrangement tegelijkertijd voor 2 personen dan worden jullie na elkaar gemasseerd. In de gezellige praktijkruimte is een gemakkelijke stoel, tijdschriften en koffie/thee/sap om te ontspannen als de ander een massagebehandeling ontvangt. Een leuk idee voor partners, een moeder/dochter moment of een vriendinnendag!

Je kunt een keuze maken uit onderstaande arrangementen bij Praktijk LotusBalans:

VERWENARRANGEMENT DELUXE
Laat je heerlijk verwennen met een:
● Ontspanningsmassage van 90 minuten met natuurlijke massageolie naar keuze. Je nek, schouders, rug, armen, handen, benen en voeten krijgen alle aandacht.
● En een weldadige hoofd- en gelaatsmassage, inclusief verzorgend kleimasker, zachte gezichtsscrub en voedende natuurlijke crème. Pure ontspanning! Je gelaat voelt weer verfrist aan. Regelmatig last van hoofdpijn? Ook dan helpt de hoofd- en gelaatsmassage om de spieren te ontspannen en hoofdpijnklachten te verminderen.
● Kopje koffie, thee en/of sap

Arrangementsprijs: € 89,00 p.p.

» Een afspraak maken


THAIS ONTSPANNINGSARRANGEMENT

Dit unieke Thaise ontspanningsarrangement biedt je een heerlijke massage én extra aandacht voor je voeten. Ervaar zelf het krachtige effect van een voetmassage!
● Ontvangst met een kopje thee of koffie
● Verwenbad voor je voeten met originele Thaise kruiden
● Unieke combinatie van een Klassieke Lichaamsmassage en Thaise voetmassage van 90 minuten met natuurlijke massageolie naar keuze, waarbij je nek, schouders, rug, armen, handen, benen en uiteraard je voeten alle aandacht krijgen. Je voeten worden extra gemasseerd met een traditioneel Thais voetmassagestokje en (desgewenst) met Thaise kruiden.
● Weldadige zachte scrub en pakking met Thaise Kruiden voor je rug. Werkt verzorgend en geeft energie!

Arrangementsprijs: € 119,00 p.p.

» Een afspraak maken 

 ENJOY THE MOMENT – ARRANGEMENT
90 minuten ontspanningsmassage met verwarmde jade stenen. Gebruik van natuurlijke verwarmde massageolie naar keuze, waarbij je nek, schouders, rug, armen, handen, benen en voeten worden behandeld. Extra aandacht krijgt je hoofd en gelaat, om je letterlijk van top tot teen ontspanning te geven. De warmte helpt ook om vastzittende spieren en spierknopen ontspanning te geven.
● warme kleipakking voor rug en benen achterzijde, werkt verzorgend voor de huid, verwijdert dode huidcellen, verbetert de huidconditie en geeft meer energie!
● koffie, thee en/of sap

Arrangementsprijs: € 89,00 p.p.

Zin om je heerlijk te laten verwennen? Maak dan een arrangement-afspraak.


KADOTIP

Een Massage Arrangement van LotusBalans: persoonlijk om te geven, heerlijk om te krijgen!
Wanneer je een LotusBalans Massage Arrangement cadeau wilt geven, dan maakt LotusBalans met plezier een digitale cadeaubon (evt op naam) of een feestelijke cadeautas met een verrassing. Een bijzonder cadeau voor een verjaardag, huwelijk, jubileum of Valentijnsdag. Neem gerust contact op met Anja van LotusBalans om jouw wensen te bespreken, er is van alles mogelijk!

Massage_olie_LotusBalans

 

 

 

 

 

 

Photo: Created by Pressfoto – Freepik.com