LotusBalans

Locatie: waar vindt u LotusBalans?

De praktijkruimte van LotusBalans is gevestigd aan de Kroonkruid 33 te Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuid-Holland). Mijn praktijkruimte is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer, parkeren is mogelijk dichtbij de woning. In geval van een handicap, is het mogelijk om de auto direct voor de woning te parkeren. Vraag er naar bij het maken van een afspraak, dan hou ik daar graag rekening mee.

Praktijk LotusBalans
Kroonkruid 33
2914 BS  Nieuwerkerk aan den IJssel

IMG_7310_praktijkruimte_LotusBalans

 

 

 

 

 

Bereikbaarheid
De praktijkruimte is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op 2 minuten van de
Kroonkruid 33 stopt een bus. Dit is lijn 190, die tussen Rotterdam station Alexander en Gouda pendelt. Uitstappen bij halte Kroonkruid. Dit is de halte tussen Goudmos en Begoniaveld.


Grotere kaart weergeven

Behandeling op locatie
Bij de behandeling op locatie heb ik een eigen auto tot mijn beschikking en kan ik de benodigde faciliteiten zelf meenemen. Het enige dat ik op locatie nodig heb, is een bescheiden behandelruimte, bijvoorbeeld een kantoorruimte, vergaderkamer of een woonkamer (bij zwangerschapsmassages). Bij workshops is huur van een externe locatie een optie, afhankelijk van de activiteit en gewenste locatie kan dit per dag, dagdeel of uur plaatsvinden.