LotusBalans

Klantreacties

Lees hier reacties van klanten over LotusBalans:

Over LotusBalans - Massages en arrangementen

“Anja geeft heerlijke massages, luistert goed naar je en denkt daarin mee. Ze is ook altijd erg enthousiast en superlief! Een echte aanrader!!!”
Juliette

“Ik heb de 3 dagen Fit Na Bevalling massages gehad bij LotusBalans. Het is bijna wat je zou kunnen krijgen in Zuidoost Azië tijdens de kraamperiode. De massage en de geur van de kruiden zijn heerlijk. Het is aan te raden!”
Elyana

“Via Facebook heb ik een bekkenmassage gewonnen. Anja is een hele fijne vriendelijke vrouw en ik heb heel fijn kunnen ontspannen. Ondanks dat ze vanwege mijn zwangerschap een gedeeltelijk aangepaste massage moest geven was het heerlijk. Verrast met een goodie bag aan het einde, ik kan het zeker anderen aanraden.”
Rinske

Anja is een hele aardige vrouw. Mijn man had als verrassing een zwangerschapsmassage geregeld bij Anja. En dat is zeker voor herhaling vatbaar. Ze kwam aan huis. Kreeg een cadeautje. Nam tijd voor een gezellig gesprek. Zelfs onze hond was helemaal ontspannen tijdens mijn behandeling! Anja super bedankt. Het was heerlijk!!!
Cora

Nog bedankt voor de cuppingbehandeling en de Thaise voetmassage het is geweldig!
Lydia

“Heerlijke ontspannende massage gehad met 35 weken zwangerschap aan huis. De sfeer was relaxed en ontspannend en de massage deed mij echt goed. Zeker voor herhaling vatbaar en wil er veel uitproberen zodra kindje geboren is :)
Liesl

“De afgelopen maanden heb ik elke maand een massage van Anja ontvangen. De zwangerschapsmassage heeft ervoor gezorgd dat ik heerlijk kon ontspannen tijdens mijn zwangerschap. En ook aan de houding van mijn kindje in mijn buik voelde ik dat het haar ook goed doet.”
Kelly

“Inmiddels twee keer bij Anja geweest voor een massage  even heerlijk ontspannen en genieten, even tijd voor mijzelf. Anja is zo ontzettend lief, warm en gastvrij, ze neemt alle tijd voor je!”
Patricia

“Samen met mijn dochter een heerlijke ontspan middag aan huis gehad, idd ontspannen, geweldige massage, heerlijke olie en een hele lieve betrokken en deskundige Anja. Tot ziens!”
Meta

Klantrecensie review massage LotusBalans

“Sinds kort ben ik onder behandeling van Anja van LotusBalans. In verband met een handicap aan mijn benen, steun ik extra veel op mijn armen en heb daardoor veel overbelastingsklachten in bovenarmen en schoudergebied.  Ook heb ik regelmatig last van rugpijn in de onderrug. Eens in de 14 dagen laat ik mij door Anja masseren, waardoor de klachten duidelijk  verminderen en alles weer veel soepeler aanvoelt. Anja voert de massages met zeer grote aandacht en zorg uit. Om een voorbeeld te noemen: ze verwarmt de massage-olie van te voren op. Alleen die warme olie al, is een weldaad, het voelt heerlijk aan. U zult begrijpen, dat ik weer naar de volgende behandeling uitkijk.”
Ellen

“Dank je wel, Anja van LotusBalans voor de heerlijke Wellness massage, voor de heerlijke ontspanning. Wij hebben er allebei volop van genoten. Heel hartelijk bedankt, ook voor de leuke attentie die er onverwacht nog bijkwam.”
André & Petra

“Lieve Anja van LotusBalans, bedankt weer voor de heerlijke ontspannende/wellness massage, waarbij ik ook nog mocht genieten van de klankschalen massage. Wat een bijzondere en fijne ervaring. Ik voel me herboren! :-) Dank je wel voor alles weer, ik kom snel weer voor de volgende behandeling. Zo blij mee!”
Rita

Recensie klantreactie massage LotusBalans

“Woensdag mijn gewonnen Hotstone massage ondergaan bij Lotus Balans. Het was geweldig. Ontspannend en rustgevend. Bedankt!”
Ina

“Ik heb de laatste jaren veel gereisd, naar onder andere Indonesië, Singapore en Australië. Tijdens deze reizen nam ik ook vaak massages. Die waren zo heerlijk ontspannend. Omdat ik nu ook al een tijd lichamelijke ongemakken heb, kwam deze (Aafje) aanbieding voor de ontspanningsmassage als geroepen. Anja, masseur van LotusBalans, behandelde me thuis. Ze nam de massagebank gewoon mee. Dat vond ik al luxe. Daarnaast was de behandeling precies goed: alle gevoelige punten werden geraakt, maar niet te hard. Ik zou nog wel een tweede keer willen.”

Mevrouw De Swaaf (in Aafje magazine ‘In de buurt’)
“Door een zeer mooie website ben ik voor een zwangerschapsmassage terecht gekomen bij LotusBalans. Ik ben hier zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen en voelde mij direct op mijn gemak. Anja nam echt de tijd voor me en gaf me een heerlijke massage toen ik ruim 37 weken zwanger was. Ze voelde precies aan wat ik nodig had en ik had niet het gevoel dat er een bepaald programma werd afgewerkt. Anja straalde veel rust uit en nam de tijd. Dit en de heerlijk geurende warme olie zorgde ervoor dat ik mij compleet kon ontspannen. Zelfs nog een leuk cadeautje meegekregen en absoluut geen hoge prijzen, dus hier kom ik zeker terug! Heel erg bedankt en veel succes met je praktijk, Anja!”
Denise

» Overzicht van massages


Over LotusBalans - Workshops

RECENSIE WORKSHOP “WORKSHOP DROMEN & DOELEN”
Afgelopen juni heb ik de Workshop Dromen & Doelen gevolgd bij Anja. Anja is een bijzonder, warm mens die je alle aandacht geeft.  Met behulp van vragen en tijdschriften heb ik mijn eigen moodboard kunnen maken. Na afloop heb ik deze mee naar huis genomen samen met een tasje met daarin hulpmiddelen om thuis aan de slag te gaan. Nogmaals bedankt voor deze inspirerende workshop, Anja!
Olga

RECENSIE WORKSHOP “SHANTALA BABYMASSAGE”
“Bedankt voor je geduldigheid en goede uitleg voor de baby massage.
Was erg leuk!”
Iris en Kevin

Recensie Shantala Babymassage workshop LotusBalans

RECENSIE WORKSHOP “SHANTALA BABYMASSAGE”

“Met heel veel plezier de workshop babymassage gevolgd. Onze kleine meid geniet nog regelmatig na van de kennis die haar ouders hebben op gedaan. Wij vonden de workshop erg leerzaam en er was ruimte voor eigen inbreng en het delen van ervaringen.”
Marieke en Bart

RECENSIE WORKSHOP “SHANTALA BABYMASSAGE”
“Een prettige workshop om samen met je baby te doen. Er is tijd genoeg en voelt daardoor niet gehaast. Leerzaam en ontspannend!”
Patricia

RECENSIE WORKSHOP “SHANTALA BABYMASSAGE”
“Informatief, leerzaam en positief. Een interessante workshop die op een leuke manier gegeven is!”
Kadjel

RECENSIE WORKSHOP “SHANTALA BABYMASSAGE”
Zeer tevreden over de Workshop babymassage! Fijn dat Anja bij ons thuis wilde komen. Hoewel mijn dochter veel sliep, heb ik toch veel informatie gekregen waar ik goed mee aan de slag kon. Bedankt!
Claudia

RECENSIE WORKSHOP “SHANTALA BABYMASSAGE”
Leuke en leerzame cursus. Anja past zich goed aan aan het tempo van de baby. Het was heel fijn te doen. Alles was leerzaam.
Nancy

Recensie babymassage workshop LotusBalans Freya

RECENSIE WORKSHOP PARTNERMASSAGE
“De Workshop Partnermassage heeft heel erg aan onze verwachtingen voldaan. Echt een aanrader! We hebben veel geleerd en goede praktische tips gekregen. Anja is zeer deskundig en betrokken, en geeft de workshop met passie.”
Carola en Robert

RECENSIE WORKSHOP PARTNERMASSAGE
“De Workshop Partnermassage is een superleuke ervaring om mee te maken met je partner. Relaxte sfeer, goede uitleg. Anja neemt echt de tijd om de massagetechnieken uit te leggen.”
Suleika en René

RECENSIE WORKSHOP PARTNERMASSAGE
“Anja begeleidt de Workshop Partnermassage heel goed. Het was super! We hebben veel geleerd vandaag. Een gezellige sfeer! Zeker een aanrader.”
Petra en John

RECENSIE WORKSHOP PARTNERMASSAGE
“Een aanrader! Een heel mooi verjaardagscadeau. Heel enthousiaste begeleiding! Veel nieuwe technieken bijgeleerd. Anja geeft veel positieve feedback”
Petra en Jan

RECENSIE WORKSHOP PARTNERMASSAGE
“Een super goede ervaring. Anja leert je de verschillende technieken echt aan na eerst een theoretische uitleg. Heel interactief en leerzaam. Theorie en praktijk wordt uitgelegd, voorgedaan en aangeleerd. Voor een basiscursus gaat de workshop heel diep. Thuis herhalen is gemakkelijk door de toegestuurde uitleg. Als koppel oefen je op elkaar en geef je elkaar een heerlijk gevoel. Het perfecte verjaardagscadeau!
Emilia en Jan

RECENSIE WORKSHOP PARTNERMASSAGE
“Anja stelt je vanaf het eerste moment op je gemak. De sfeer is heel relaxed. Aanrader voor elk stel dat van massage houdt, maar nog niet goed weet wat de ander als plezierig ervaart. Je leert elkaar masseren en je leert elkaar kennen.”
Quinn en Kasia

RECENSIE WORKSHOP PARTNERMASSAGE
“Het was een gezellig, ontspannen, leerzame ervaring. Heel persoonlijk met goede begeleiding.”
Francis en Robert

RECENSIE WORKSHOP PARTNERMASSAGE
“Prettige eerste kennismaking voor ons met basismassage. Rustige omgeving met alle aandacht.”
Karin en Marco

RECENSIE WORKSHOP PARTNERMASSAGE
“Heel ontspannen en fijne sfeer. We voelden ons op ons gemak. Leuk om te beleven en te leren, zoals de geuren ontdekken bij de zintuigentest. Fijn, de uitleg van tevoren.”
Annemiek en Björn

RECENSIE WORKSHOP PARTNERMASSAGE
“Een leerzame partnermassage workshop gehad. Gezellige sfeer. Een aanrader!”
Robert en Ingrid

RECENSIE WORKSHOP PARTNERMASSAGE
“Ontvangst is zeer hartelijk door Anja, je voelt je gelijk op je gemak. Eerst uitleg en ook een geurtest is een welkom begin. De workshop zelf is heel aangenaam en leerzaam op een leuke manier.”
Marlieke en Rob

RECENSIE WORKSHOP PARTNERMASSAGE
“Fijne ervaring! Anja heeft uitgebreid de tijd genomen. Ze geeft een persoonlijke en warme begeleiding, en duidelijke instructie. Heel zorgvuldig en met veel aandacht. De workshop beantwoordde meer dan verwacht aan de verwachting! We zijn nu al nieuwsgierig wat er nog meer is.”
Hetty en Stan

RECENSIE WORKSHOP PARTNERMASSAGE
“Wat heerlijk om met de tip en trucs van Anja aan de slag te kunnen. Deze workshop sloot precies aan bij wat wij zochten, een rustige warme sfeer, goede uitleg en advies bij het doen. Focus op ons en niet op de tijd of afdraaien van een standaard verhaal. ECHT maat werk.”
Gert en Ellen

RECENSIE WORKSHOP PARTNERMASSAGE
“Wij vonden de workshop Partnermassage heel professioneel. Anja was heel enthousiast en stelde ons direct op ons gemak. Super!”
Katjana en Luuk

RECENSIE WORKSHOP PARTNERMASSAGE
“Uitermate genoten van de Workshop Partnermassage die in alle opzichten aan de verwachtingen (en zelfs meer) heeft voldaan. Zeer ontspannen sfeer, waarvuh Anja alle tijd voor ons heeft genomen. Nu oefenen. Topdag dus!!”
Sylvia en Guus

Recensie Workshop Partnermassage LotusBalans zelf masseren

RECENSIE WORKSHOP PARTNERMASSAGE
“WoW! Mindblowing. Stel je voor dat je arriveert bij een praktijk aan huis en bij de deur wordt ontvangen door een enthousiaste masseuse: Anja. Nadat je een zintuigentest hebt gedaan, dompelt Anja je onder in de leer van ons lichaam. Prachtige plaatjes maken de theorie visueel, waardoor je goed geïnformeerd aan de slag kunt met de massage. Samen loop je het lichaam af, van top tot teen. Anja bewaakt het hele proces. Na de cursus krijg je het zojuist geleerde in een digitale Reader toegestuurd, zodat je het direct kunt gaan oefenen. :) Ik kan LotusBalans van harte aanbevelen als je op zoek bent naar diepgang, wilt ontspannen én de juiste manier van omgang belangrijk vindt op de behandeltafel.”
Anne en Sascha

RECENSIE WORKSHOP PARTNERMASSAGE
“De workshop Partnermassage was meer dan verwacht. Eindelijk is masseren is niet heel zwaar, maar heerlijk om te doen doordat we nu weten wat we doen. Heel fijn dat we allebei alle onderdelen van de workshop konden uitvoeren en ervaren.  Anja is naast heel easy going, heel vriendelijk en hartelijk, en ook zeer deskundig. Een enorme verrijking om de ander te laten ontspannen op een manier die niet te zwaar voor jezelf is. Je leert technieken en een opbouw van masseren. Daardoor voelt de massage compleet.”
Carmen en Joost

workshop partnermassage lotusbalans

 

RECENSIE WORKSHOP PARTNERMASSAGE
“Leuk om te volgen voor de kennis en vaardigheden. Maar de Workshop Partnermassage is ook een leuk uitje voor koppels (echt iets voor samen).”
Jacqueline en Rik

RECENSIE WORKSHOP PARTNERMASSAGE
“Erg fijne workshop. Fijne begeleiding. Je voelt je helemaal op je gemak alsof je thuis bent. Super mooie en prettige ervaring!”
Ben en Chantal

RECENSIE WORKSHOP PARTNERMASSAGE
“Door de uitgebreide en persoonlijke aandacht hebben we elkaar weer beter leren kennen en aanvoelen. Anja is heel vriendelijk en geduldig en lief! Het is een heldere basis voor masseren. Anja heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen. Een workshop zoals het zou moeten zijn.”
Mike en Annemijn

RECENSIE WORKSHOP PARTNERMASSAGE
“Heel leuke workshop partnermassage gehad. Je krijgt de werking van het lichaam uitgelegd en het was heel nuttig en leuk. In alle opzichten nog uitgebreider dan verwacht :)
Sjanneke en Rutger

» Interesse in een workshop? Je vindt hier het overzicht van workshops bij LotusBalans


Fotografie: Pexels.com


Wil je ook een reactie geven? Dat kan hieronder:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>