LotusBalans

Klankschalenmassage

Klankschalen hebben van nature een harmoniserende werking. Bij het aanslaan van de klankschaal ontstaat er een geluid, een klank en boven alles een trilling. Ons lichaam bestaat voor 80% uit water en kent een lichaamseigen trilling. Wanneer we niet lekker in ons vel zitten, lichamelijke klachten hebben of onder druk staan (stress), is deze trilling uit balans.

De trilling van de klankschaal werkt als een soort innerlijke massage. Deze diepe werking – tot op alle bewustzijnsniveaus – zorgt voor een algehele ontspanning en werking in verschillende lagen van onze bewustzijn en op elk celniveau. De klankschaal kan evenwicht creëren en herstellen. Lichaam en geest komen op een zuivere natuurlijke manier in balans.

Van oorsprong komen de klankschalen uit o.a. Tibet, Nepal en India, waar deze in tempels werden gebruikt. Het gebruik van klank en de trilling van geluid vormde bij vele oude culturen een essentieel element bij de genezing. Een originele klankschaal bestaat uit een legering van maar liefst zeven metalen, te weten goud, zilver, kwik, koper, ijzer, tin en lood. Dankzij deze unieke samenstelling werkt de klankschaal diep en ontspannend.

LotusBalans biedt een klankschalenmassage in combinatie met een klassieke lichaamsmassage voor uw rug, schouders, nek en benen. U neemt plaats op de massagetafel, en kunt genieten van een ontspanningsmassage in combinatie met de zachte klanken van de klankschalen. Het is ook mogelijk om uitsluitend een klankschalenbehandeling te ervaren zonder massage.

Tarief
Klankschalenmassage in combinatie met ontspanningsmassage (60 minuten), zie voor de vergoeding de Tarieven.

» Een afspraak maken

Klankschalen_massage_LotusBalans