LotusBalans

Thema-ochtend “Kindermassage en Rebozomassage”

Woensdag 29 juni a.s. is Anja, eigenaresse van Praktijk LotusBalans, in het Mama Café voor een interactief programma over Kindermassage en Rebozomassage.

Kindermassage is een bijzondere manier om kinderen van peuter tot puber te helpen bij ontspanning en gezondheid. In Scandinavië is kindermassage veel toegepast in het onderwijs en is een succesvol middel om bijvoorbeeld pesten te voorkomen. Maar wist je dat kindermassage ook helpt om kinderen te helpen bij onzekerheid, verdriet of als er de cito-toets het kind zenuwachtig maakt. Tijdens deze thema-ochtend vertelt Anja, eigenaresse van Praktijk LotusBalans meer over de werking en effecten van Kindermassage. Ook kun je meedoen aan een demonstratie van de klassikale variant om het zelf te ervaren.

Kindermassage voorbeeld

     Rebozo houding

Ervaar Rebozomassage
Rebozomassage is een ontspanningsmassage met de traditionele Mexicaanse doeken: de Rebozo. Maak kennis met deze bijzondere massagetechniek met een korte presentatie en demonstratie.

Praktische informatie
Locatie: De Batavier, Nieuwerkerk aan den IJssel
Aanvang: 09.30 uur (tot ca. 11.00 uur)

Voor deze workshop zal er een vrijwillige bijdrage gevraagd worden die geheel ten goede komt voor de Cadeaukast van CJG Zuidplas. De Cadeaukast maakt verjaardagsfeestjes mogelijk voor kinderen in de Gemeente Zuidplas, waar de ouders dat niet kunnen betalen.

Kijk voor meer informatie op:

https://www.facebook.com/events/815095071953873/

Van harte welkom!

Babymassage blije baby    spa-baby-tummy-tub

Thema-ochtend Baby & Ontspanning
Op woensdag 6 juli a.s. ben je van harte welkom in het Mama Café voor een veelzijdige thema-ochtend over “Baby & Ontspanning”. Anja geeft voorlichting over de uiteenlopende mogelijkheden die er zijn om samen plezier te hebben én je baby te ondersteunen in gezondheid:

  • Shantala Babymassage
  • Aromatherapie
  • Babyyoga
  • Voetreflex
  • Er is ook tijd voor waterplezier deze ochtend met … Tummy Tubs!

Locatie: De Batavier (bij het Station), Nieuwerkerk aan den IJssel
Aanvang: 09.30 uur

Schermafbeelding 2016-06-25 om 22.06.33