LotusBalans

Jade Stone massage

De Jade Stone massage bij LotusBalans is pure verwennerij. De warme jade stenen, warme olie in combinatie met de totale lichaamsmassage geeft een ontspannende werking voor lichaam en geest.

De groene jade stenen werken intensief en ontspannend. De stenen hebben het vermogen om spanningen en blokkades op te heffen en een diep gevoel van ontspanning geven. De Jade steen is het symbool van zuiverheid en sereniteit, en is een reinigende steen die de filterende en uitscheidende lichaamsorganen stimuleert zoals de blaas en de nieren. Een andere werking waar de veelzijdige Jade steen om bekend staat, is onder meer bij stress, slapeloosheid en vermoeidheid.

Bij LotusBalans ontvangt u een massage met de jade stenen en legt de masseur gericht de jade stenen op het lichaam. De massage met jade stenen kunt u het gehele jaar ontvangen, in tegenstelling tot de massage met hotstones. De Jade Stone massage is een effectieve massage voor ontspanning, verlichting van pijnlijke spieren of voor een weldadige warmtebehandeling.

Wilt u een bijzondere massage-ervaring beleven met een ontspannende werking? Kies dan voor de Jade Stone massage!

Tarief
Jade Stone massage (60 minuten)
Extra lang genieten van de Jade Stone massage: (90 minuten)

Zie voor de vergoeding de Tarieven.

» Een afspraak maken

JadeStone_massage_LotusBalans