LotusBalans

Hotstone massage

Door de warmte van de stenen vormt de Hotstone Massage een heerlijke ontspanningsmassage. Puur genieten!

Bij LotusBalans worden de hotstones op het lichaam gelegd én ontvangt u een massage met de hotstones zelf. De warmte van de hotstones zorgt voor een diepe(re) werking, maakt spieren soepel en laat lichaam & geest ontspannen. De Hotstone massage duurt 60 of 90 minuten, waarbij het gelaat, rug, schouders, nek, armen, handen en benen worden behandeld.

Voor de hotstone massage gebruik ik verwarmde basaltstenen. De warmte van de stenen werkt diep door op je spieren. Bij spierpijn, vermoeidheid en stress geeft deze massage ontspanning en verlichting. De hotstone massage is ook een ideale massage na intensieve belasting vanuit werk, sport of bijvoorbeeld een dag werken in de tuin.

Tarief
Hotstone Massage in combinatie met ontspanningsmassage (60 minuten)
Hotstone Massage in combinatie met ontspanningsmassage, extra lang genieten (90 minuten)

Zie voor de vergoeding de Tarieven.

Maak nu een afspraak voor jouw moment van ontspanning!
» Een afspraak maken


Wanneer de temperatuur buiten hoger is dan ca. 24˚C biedt LotusBalans als alternatief de Jade Stone massage, die zowel warm als koud gegeven kan worden. Hierdoor kunt u deze massage het gehele jaar ontvangen, ongeacht de buitentemperatuur. Benieuwd naar andere massages? Bekijk dan het overzicht van LotusBalans massages.

Hotstone_massage_LotusBalans