LotusBalans

Hammam massage

Ontspannen in Oosterse sfeer, dat kan bij LotusBalans met de Hammam Massage. Geniet van de weldadige massage en lichaamsverzorging, en het herboren gevoel nadien. De Hammam Massage bij LotusBalans is pure verwennerij, en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • een verzorgende lichaamsscrub voor rug en benen (één zijde) met dode zeezout, honingscrub of een andere scrubzout met een geurtje. Door de scrub wordt de huid opgewreven en zo ontdaan van dode huidcellen. De scrub stimuleert ook  de bloedsomloop en daardoor een snellere afvoer van afvalstoffen.
  • met de traditionele zeepzak, de torba, wordt de rug ingezeept met natuurlijke (olijf)zeep voor extra verzorging. Dit voelt zacht en weldadig aan, voor een ontspannen gevoel.
  • na het zeepritueel (rug), ontvangt u een verkorte klassieke massage met warme massageolie naar keuze. Uw huid is heerlijk schoon en tintelend fris.
  • de massage omvat ook een originele rhassoulpakking voor de rug (kleipakking).

Belangrijk
De hammam massage bij LotusBalans is niet in een natte ruimte. Het is de hammam massagevariant in een droge ruimte, met de originele onderdelen van de hammam massage (scrub, zeepzak en rhassoul).

Tarief
Hammam massage, genieten in Oosterse sferen, zie voor de vergoeding de Tarieven.

» Een afspraak maken

Hammam_massage