LotusBalans

Mama massage – fit na de bevalling

De Mama Massage, ook wel bekend als de Blije Mama Massage, is een effectieve massage gericht op mama’s die na de bevalling graag snel weer gezond, ontspannen, vol kracht en energie voor zichzelf en hun baby willen zorgen!

Thaise oorsprong
In Thailand hebben ze een post partum ritueel dat wordt gedaan bij alle vrouwen die bevallen zijn. Het ritueel houdt in dat de kraamvrouw, na de bevalling, behandeld wordt door middel van stoombaden, massages en scrubbehandeling/pakkingen. In het Westen is dit geheel nieuw. In het Oosten gaat men ervan uit dat de moeder eerst zelf goed in haar vel moet zitten en voldoende energie moet hebben, voordat zij in staat is om ook goed voor haar pas geboren baby te kunnen zorgen.

In deze zogenaamde Thaise post partum-massage staat mama centraal en wordt er zowel fysieke als mentale aandacht gegeven door middel van diverse lichaamsbehandelingen gedurende 3 dagen. Deze massages vinden plaats vanaf de 2e of 3e dag na de bevalling of na 4 tot 5 weken na een keizersnede en vinden in principe in de thuis omgeving plaats tijdens de kraamtijd.

Fit na je bevalling Programma
Bij Praktijk LotusBalans kun je het volledige Fit na de bevalling Programma kiezen, of losse modules, waar de Mama Massage er één van is. De combinatie van kruidenstempels en drukpuntenbehandeling duurt 70 minuten, de vergoeding is € 69,00.

Voordelen
Volg je het volledige programma, dan zijn de volgende voordelen te benoemen:

  • sneller herstel van het bekken en bekkenbodem
  • vermindering van postnatale pijnen
  • sterke afname en voorkomen van infecties
  • ondersteuning van een gezonde lactatie
  • vermindering van de zwelling/oedeem
  • betere bloedcirculatie en balancering van de hormonen
  • verlichting van heup, rug, nek en schouderpijnen en natuurlijk nog veel meer

De Mama Massage is ontspannend en door de drukpunten en kruidenstempels voert je lichaam versneld afvalstoffen af. Meer energie voor jou en je lichaam is sneller in conditie.

Behandeling in de praktijk of aan huis
De Mama Massage is zowel in de Praktijkruimte van LotusBalans (in Nieuwerkerk aan den IJssel) te ontvangen, en ook aan huis mogelijk. Zoals je ziet is er alle ruimte om tussendoor aandacht te geven aan je kindje, dit gaat uiteraard niet van je massagetijd af. De vergoeding voor de aan-huis behandeling voor de massage is € 75,00. Voor aan huis geldt in sommige plaatsen een reiskostenvergoeding.

Afspraak maken
Bel Anja van LotusBalans voor meer informatie of het maken van een afspraak op [06] 146 41 276, ook via whatsapp bereikbaar. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook altijd.

Moeder-kind babymassage zwangerschapsmassage fit na de bevalling 01    Moeder-kind babymassage zwangerschapsmassage fit na de bevalling 03    Moeder-kind babymassage zwangerschapsmassage fit na de bevalling 02