LotusBalans

Bedrijven

Organisaties zijn in de huidige tijd volop bezig om nóg effectiever te werken, snellere deadlines te halen en direct in te spelen op de trends die vandaag al achterhaald lijken te zijn. In die hectiek ligt de druk meer dan ooit op het belangrijkste kapitaal van organisaties: de medewerkers.

Om medewerkers optimaal te laten presteren, is het essentieel dat zij lekker in hun vel zitten en in balans zijn. LotusBalans helpt bij het vinden of behouden van die balans, zowel in het persoonlijke als het werkzame leven. Want als je lekker in je vel zit, werk je effectiever en met meer plezier!

Stoelmassage: de kracht van preventie en ontspanning
Met de inzet van stoelmassages biedt LotusBalans een korte, effectieve behandelmethode die vooral preventief zijn kracht bewijst. Zorg en aandacht zijn de pijlers van een goede stoelmassage. Lees verder over de mogelijkheden van Stoelmassage >>

Ieder mens is uniek!
U en uw organisatie verdienen daarom een persoonlijke benadering. Graag maak ik kennis om uw wensen te bespreken en een passende offerte te maken voor stoelmassage van LotusBalans in uw organisatie.

Interesse in de mogelijkheden van LotusBalans? Neem dan contact met mij op voor een afspraak via [06] 146 41 276 of mail naar anja [@] lotusbalans.nl.

Anja Smid
Professioneel stoelmasseur LotusBalans