LotusBalans

Bamboemassage

Bij stevige spierpijn en vastzittende nek en/of schouders is de Bamboemassage een goede keuze. Oorspronkelijk komt de Bamboemassage uit China, waar men de effecten van bamboe ontdekte op het lichaam.

De bamboestokken vormen een verlengstuk van de handen, waardoor er op een bijzondere manier druk op het lichaam kan worden gegeven. Zowel de spieren als de specifieke triggerpoints krijgen bij de bamboemassage aandacht. Deze massage heeft een dieper effect en zorgt voor een  totale ontspanning.

Deze massage benadert de sportmassage, door de stevige massage die mogelijk is met de bamboestokken. Na een intensieve sportbeoefening biedt de bamboemassage de spieren de nodige verlichting. De massagebewegingen met de bamboestokken worden afgestemd op de eventuele aandachtspunten in uw rug, nek, schouders en benen. De bamboemassage ontvangt u bij LotusBalans in combinatie met de klassieke massage.

De Bamboemassage-behandeling wordt met beleid opgebouwd. Jij bepaalt de druk die goed voelt. De behandeling mag je voelen, het is niet de bedoeling dat je pijn ervaart. Samen bespreken we bij de intake eventuele zaken om rekening mee te houden, en uiteraard ook de natuurlijke massageolie die het beste bij jouw huid past.

Tarief
Zie Tarieven voor de vergoeding van de Bamboemassage.

» Een afspraak maken