LotusBalans

LotusBalans Babyshower

BabyShower LotusBalans afbeeldingLotusBalans Babyshower: een originele én ontspannende Babyshower
inclusief goodiebag t.w.v. 10 euro

Ken je iemand die zwanger is en die je samen wilt verrassen met een originele Babyshower? Geef dan een zwangerschapsmassage van LotusBalans cadeau. Een unieke verrassing voor de aanstaande moeder!

De zwangerschapsmassage bij LotusBalans duurt 60 minuten, exclusief intake en kennismaking. De massage wordt gegeven in de sfeervolle praktijkruimte van LotusBalans of aan huis, met natuurlijke massageolie speciaal voor de zwangere vrouw. Voor striae is een speciale olie beschikbaar.

Zwangerschapsmassage heeft verschillende positieve effecten tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling en na de bevalling:
beter slapen
minder rugpijn en beenklachten
verbetering van het immuunsysteem
de bevalling verloopt meer ontspannen en sneller, zo blijkt uit onderzoek
meer rust
verlichting spataderen, krampen en vocht in enkels en voeten
uit onderzoek blijkt ook dat zwangerschapsmassage de kans op vroeggeboorte, laag geboortegewicht en depressie verminderd

Rebozo massage
Wil je een bijzondere ervaring cadeau geven, kies dan voor een combinatie Rebozomassage/zwangerschapsmassage. Rebozomassage is een zachte massage met traditionele Zuid-Amerikaanse doeken, met name gericht op de ontspanning van schouders, rug, buik, heupen en benen.

Rebozo massage LotusBalans 01

Rebozo massage LotusBalans 02         Rebozo massage LotusBalans 04

 

Extra verrassing: goodiebag
Naast 60 minuten ontspanningsmassage ontvangt je/jullie vriendin ook een leuke
goodiebag cadeau t.w.v. 10 euro!

Vergoeding en cadeaubon Babyshower
De vergoeding voor de zwangerschapsmassage (eventueel in combinatie met Rebozomassage) inclusief de goodiebag is 50 euro. Voor behandeling aan huis geldt een tarief van 65 euro exclusief reiskostenvergoeding. Je kunt een digitale cadeaubon op naam kiezen, of als je wilt een mooie cadeautas ophalen in de praktijkruimte van LotusBalans in Nieuwerkerk aan den IJssel. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

» Een afspraak maken

Babyshower LotusBalans massage

 

 

 

 

 

 

Fotografie: Pexels.com